Vores smykkeserie “Unity” er et helt særligt smykke, designet af Smykkedesigner Helga Winther. Smykket symboliserer sammenhold, fællesskab, venskab, dét at være en helhed og en enhed sammen.

Smykkerne er skabt med en tanke om, at man sammen står stærkere. Det kan være i et parforhold, en familie, et venskab eller når der skal skabes noget helt særligt i fællesskab.

I billedgalleriet herunder kan I se udvalget af smykkeserien, der både består af 8 kt guld- og sølv vedhæng samt tie tacks i både 8 kt guld og sølv, der kan sidde enten på et revers eller et slips.

I smykkeserien “Unity” finder I:

Halskæde i både 8 kt guld, samt i sølv.

Vedhængene findes i to størrelser hhv. et stort vedhæng med målene 22 mm x 18 mm samt lille vedhæng i målene 16 mm x 12 mm.

Derudover er der lavet Tie tacks i både 8 kt og sølv i målene 14mm x 11 mm.

Priserne finder I herunder – priserne for halskæderne er inkl. kæde.

Smykkerne kan ses og købes i vores butik, Torvet 5, 9550 Mariager.

Derudover er det muligt at bestille smykkerne ved enten at ringe til tlf. 9854 9854, skrive en mail til helgapearls@gmail.com eller ved at bestille direkte via MobilePay på tlf. 2442 4175. Ved bestilling via MobilePay er det vigtigt at du skrive din adresse, hvilket smykke du bestiller (se ovenstående smykkekode/modelnr.) samt hvorvidt det skal sendes eller afhentes i butikken.

Vi gør opmærksom på, at der ved forsendelse af smykkerne, skal lægges 50 kr. oveni smykkets pris.

En smuk halskæde med det fine specialdesignede vedhæng i 8 kt guld. Smykket er designet at Smykkedesigner Helga Winther i samarbejde med Political Festival of Europe.

“Unity” – et design af Helga Winther

Her kan I finde priser på smykkerne, samt modelnr. som skal bruges ved bestilling.

Priser for guld halskæder

Priser for guld halskæder

Stort vedhæng i 8 kt guld – pris: 5.500 kr.

Model nr. 5HSG

Lille vedhæng i 8 kt guld – pris: 2.998 kr.

Model nr. 5HLG

Priser for sølv halskæder

Priser for sølv halskæder

Stort vedhæng i sølv – pris: 998 kr.

Model nr. 5HSS

Lille vedhæng i sølv – pris: 798 kr.

Model nr. 5HLS

Priser for tie tacks

Priser for tie tacks

Tie tack i guld – pris: 1.998 kr.

Model nr. 5TG

Tie tack i sølv – pris: 498 kr.

Model nr. 5TS

Som I måske kan se, er designet inspireret af den årlige begivenhed Political Festival of Europes logo, der i sig selv har en helt særlig betydning. Logoet og ordet “Unity” symboliserer nemlig både sammenhold, helhed, fællesskab, dialog og flere af de værdier, som festivalen og Mariager som by, står for.