Gaven til en du har kær

Har du lyst til at give en helt særlig og yderst personlig gave? Så er et gavekort til et håndlavet smykke en ganske god mulighed.

Smykker varer evigt, de pryder og pynter – og så bærer de på særlige minder.

 Med et gavekort i hånden, kan modtageren være med til selv, at designe sit helt eget smykke sammen med Smykkedesigner Helga Winther i smykkebutikken på Torvet i Mariager.

I ro og mag og med kunden i fokus, skabes et unikt smykke, der afspejler kundens personlighed og ønsker.

Giv et personligt gavekort

Beløbet på gavekortet bestemmer du selv. Gavekortet kan både gives som et tilskud til et håndlavet smykke, ligesom det også kan være et uendeligt beløb, så modtageren har frit lejde til at skabe sit drømmesmykke. Gavekortet kan både gives til et kommende ægtepar så de håndlavede vielsesringe kan skabes sammen – eller til et sølvbryllupspar, hvis vielsesringe trænger til en fornyelse.

Måske skal din mor have en særlig gave, der bærer på minder fra nogle særlige personer – så er gavekortet også ideelt.

Idéerne er mange og gavekortets funktion er uendelig. Gavekortet er designet til at glæde andre og skabe gode minder.

Butikkens specielle univers

En af de særlige oplevelser, der er i smykkebutikken på Torvet, er at der bliver kræset ekstra meget om kunderne – både til hverdag og ved særlige lejligheder. Når man som kunde, skal have lavet et håndlavet smykke foregår den personlige samtale og designproces i butikkens showroom, der ligger som et baglokale til butikken eller i kontoret ovenpå, der tilmed giver mulighed for en privat samtale i rolige omgivelser.

Kig forbi eller kontakt os for spørgsmål og bestilling af gavekortet.

Ønsker du at få et gavekort tilsendt? Så skriv gerne en mail til helgapearls@gmail.com eller ring på tlf. 98 54 98 54 – så ordner vi her betalingen og pakker gavekort smukt ind.